Ема Уотсън направи дебют в Prada. Актрисата влезе в нова роля

...
Ема Уотсън направи дебют в Prada. Актрисата влезе в нова роля
Коментари Харесай

Ема Уотсън изуми с визия

Ема Уотсън направи дебют в Prada. Актрисата влезе в нова роля - този път като рекламно лице на  вълнуващ мирис, " по едно и също време изтънчен и екцентричен ". Такава е и последната визия на звездата, особено за акцията на стилната къща, в която взе участие. 
 Eма Уотсън, Лео Робинсън и сгодени ли са двамата
Тайната на Ема Уотсън

Сгодена ли е за Лео Робинсън

И макар че това не е първият път, когато Ема подхваща смела крачка към промяна във външния си тип, французойката съумя да изненада не дребна част от феновете си. 

Звездата от " Хари Потър " връща остарялата си пикси прическа с съвременен привкус. 

Уотсън показва дръзката си къса подстрижка, позирайки на блестящ кадър на международната марка в Instagram. Около откритото ѝ лице висят обеци, също Prada, а трагичен котешки грим акцентира очите ѝ.

" Нашата муза е повече от просто муза. Повече от просто лице. Повече от съвършеното олицетворение на дамата на Prada. Тя е въплъщение на модерната жена, празник на женската многоизмеримост по целия свят ", гласи обява на Prada в обществените мрежи.

Самата актриса пък счита, че първокласната фешън къща постоянно е излизала оттатък обичайните модели и архетипи на измислена хубост и е известна с женствеността, която провокира условностите, написа Page Six.

" Едновременно малки и първокласни, изискани и ексцентрични, наклонени, само че постоянни. Тя е жена с неограничени благоприятни условия. С мирис, който оставя неопределима диря на всички места, където отиде ", е описанието на новия мирис.



Както към този момент споменахме, това не е първият път, когато Ема отрязва кичурите си . Брюнетката внезапно сменя стила си след края на " Хари Потър " през 2010 година Тогава французойката съумява най-сетне да промени външния си тип и да се сбогува с дългите талази на Хърмаяни. Оттогава тя неведнъж провокира себе си с разнообразни визии като прическа фасул, каре, букли до раменете, на етажи и др.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР